Rólunk

CÉGTÖRTÉNELEM:
TÓTH JÓZSEF EGERBEN SZÜLETETT ÉS SZÜLŐVÁROSÁHOZ HŰEN ITT IS GYAKOROLJA HIVATÁSÁT. A SZERELŐ - OVERÁLOS TÓTH JÓZSEF ÉLETE SZINTE MÁSKÉNT SEM ALAKULHATOTT, MINT ÚGY HOGY AUTÓSZERELŐ LEGYEN. TÍZ ÉVEN KERESZTÜL AUTÓ VERSENYZETT, ELŐSZÖR EGY SKODA 100-AS AUTÓVAL,MAJD AZ EGRI VOLÁN SZÍNEIBEN. AZ ELSŐ TÍZBEN MINDIG OTT VOLT. A 80-AS ÉVEK ELEJÉN KÖVETKEZETT BE A VÁLTÁS, AMIKOR IS - PONTOSAN- 1981-BEN KIVÁLTOTTA IPAR IGAZOLVÁNYÁT. IPARÁT LASSAN, MEGALAPOZOTTAN ÉS FOKOZATOSAN FEJLESZTETTE. KORSZERŰ GÉPEKET, DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZÖKET VÁSÁROLT. HAMAR FELISMERTE, HOGY A TOVÁBBLÉPÉS A FEJLESZTÉSBEN REJLIK. 

2000-TŐL AMERIKAI ANYAGBÓL KÖRNYEZETBARÁT KIPUFOGÓRENDSZEREKET IS KÉSZÍTENEK.
2008 JÚNIUSTÓL AZ NKH ÁLTAL MEGHIRDETETT PÁLYÁZATON - AZ EGER ÉS VIDÉKE IPARTESTÜLET AJÁNLÁSA ÉS VÉLEMÉNYEZÉSE ALAPJÁN - SIKERÜLT ELNYERNI AZ NKH ÁLTAL KIJELÖLT "MŰSZAKI VIZSGÁLÓ ÁLLOMÁS 3.5T-IG" VIZSGABÁZIST, MELYET AZÓTA IS SIKERESEN ÜZEMELTETNEK.
PÁLYAFUTÁSA SORÁN 12 MESTER ÉS 28 SZAKMUNKÁS VÉGZETT MŰHELYÉBEN, AKIK KÖZÜL TÖBBEN SIKERES IPAROSOK LETTEK EGER ÉS KÖRNYÉKÉN. ÉVEK ÓTA MŰHELYÉBEN TARTJÁK AA SZAKMUNKÁSVIZSGÁKAT ÉS MESTERVIZSGÁKAT.

A KÖZLEKEDÉSI MINISZTER ÁLTAL KITÜNTETETT MESTER A SZAKKÉPZÉSBEN VALÓ ÉVTIZEDES RÉSZVÉTELÉÉRT ÉRDEMELTE KI NEMRÉG AZ IPOSZ DÍJAT.
1981-TŐL AZ EGER ÉS VIDÉKE IPARTESTÜLET TAGJA TÖBB VÁLASZTÁSI CIKLUSBAN TÖLTÖTTE BE AZ ALELNÖKI TISZTET.
2006-TÓL ELNÖKSÉGI TAGKÉNT ERŐSÍTI AZ IPARTESTÜLETET. 2006-BAN KAPTA MEG A 25 ÉVES KISIPARI, KISVÁLLALKOZÓI MUNKÁÉRT AZ EZÜSTGYŰRŰT.