Fék és futómű

Kapcsolatfelvétel:
Tóth Autószerviz Eger
3300 Eger, Heves,
Deméndi út 18.
Telefon: +36 36 421 666
E-mail: tothj.muszakivizsga@upcmail.hu


Nyitvatartás: 
Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00

FÉK ÉS FUTÓMŰ DIAGNOSZTIKA, JAVÍTÁS, BEÁLLÍTÁS:

Fékhatás és fékállapot diagnosztika, fékjavítás, fékfolyadék csere. Futómű diagnosztika, javítás, beállítás. ABS, ASR, ESP rendszerek diagnosztikája, javítása. Fékrendszerek műszaki vizsgára való felkészítése.

A rengeteg külső behatást érő futómű és fék alkatrészeket folyamatos, extrém terhelés éri minden úton. Állapotuk és működésük nagyban befolyásolja a menetbiztonságot, továbbá az autó megbízható és gazdaságos működtetést. A fék és futómű diagnosztika felmérés és javítás során kiemelt figyelmet kell fordítunk a futóműhöz kapcsolódó egyéb rendszerek vizsgálatára, ezek kijavítására. Amennyiben ezek a javítások elmaradnának a cserélt alkatrészek újbóli gyors kopásához, egyéb elemek roncsolódásához, legvégső sorban pedig a gépjármű működésképtelenségéhez vezethet.

Modern géppakkunk kollégáink szakértelmével párosulva garanciát jelent ügyfeleink színvonalas kiszolgálására. Munkatársaink nagy tapasztalattal bírnak az abroncsok javítása, szerelése és értékesítése terén, így ügyfeleinket tanácsainkkal is tudjuk segíteni hogy, a megfelelő abroncs kiválasztásával biztonságosan vehessenek részt a közlekedésben.